Auping Hockey Clinic

Auping Hockey Clinic

U kunt uw hockeyclub in het zonnetje zetten door een clinic te organiseren voor de jeugdleden. Marvin & Miles zorgt voor een op maat gemaakt programma afhankelijk van het aantal kinderen, de leeftijdscategorie en gewenste invulling.

Speciaal voor deze clinic krijgen diverse spelelementen een complete Auping-branding. Hockeyballen, pionnen, beachflags en andere hockeyattributen krijgen een Auping-uitstraling, waardoor de clinic een onmiskenbaar Auping-event wordt. Het veld wordt op locatie klaargemaakt voor de Auping Hockey Clinic.

Doelgroep en activiteit

Deze activatie is bedoeld voor jeugdleden t/m 18 jaar. De activatie kan worden ingezet bij bijvoorbeeld de opening nieuw kunstgrasveld, clubhuis, lustrumviering, jeugdkamp, ondertekening sponsorcontract, etc. De 1,5 uur durende clinic is geschikt voor groepen van zo’n 80 deelnemers en is in het hele land inzetbaar.

Denk aan

De hockeyclub stelt haar velden beschikbaar en helpt bij de opbouw. Zij zorgen voor de aanmelding van de kinderen. De Auping winkel verzorgt de aankleding van het evenement en ondersteunt de hockeyclub in de promotie.

Kosten

De kosten voor een Auping Hockey Clinic zijn €1750,- excl. 21% BTW per clinic.