Auping Boxspring Challenge

Auping Boxspring Challenge

De Auping Boxspring Challenge is een laagdrempelige activatie/oefening uit te voeren op een (mini)veldje op elke willekeurige club. Het doel van de challenge is om de beste tijd neer te zetten. Met de Auping blokken is een box gemaakt waar de speler in start, rondom de box staan verschillende kleuren pylonnen. De trainer roept de kleur van één van de pylonnen en de speler moet om de pylon heen dribbelen en weer terug in de Box springen met bal en stick (dus een liftje maken). Dit herhaalt zich 6 keer, waarna de tijd stopt. De tijd wordt bijgehouden en aan het einde van de activatie wordt een klassement opgemaakt.

Doelgroep en activiteit

Deze activatie is bedoeld voor jeugdleden t/m 18 jaar. De activatie kan worden ingezet bij bijvoorbeeld de opening nieuw kunstgrasveld, clubhuis, lustrumviering, jeugdkamp, etc. De 1,5 uur durende activatie is geschikt voor groepen van ongeveer 100 deelnemers.

Denk aan

De hockeyclub zorgt voor de clinic of het evenement rondom de Auping Boxspring Challenge. De Auping winkel ondersteunt de hockeyclub in de promotie.

Kosten

De kosten voor de Auping Boxspring Challenge zijn €650,- excl. 21% BTW.