Internationals

Internationals

Auping heeft beschikking over een aantal dagdelen van Auping ambassadeurs Mink van der Weerden en Margot van Geffen. Namens Auping kunnen deze internationals een door de club of door uw winkel georganiseerd evenement bijwonen.

Doelgroep en activiteit

Deze activatie kan worden ingezet voor jeugd- en seniorenleden. Een activatie met de international voor jeugdleden is bijvoorbeeld een kids persconferentie, handtekeningensessie, als topper bij een hockeyclinic, etc. Een activatie met de international voor seniorenleden is bijvoorbeeld een presentatie bij een sponsoravond of andere gelegenheid, aanwezigheid bij opening nieuw veld, etc. Daarnaast kunt u de ambassadeurs, tevens Olympisch atleten, inzetten als spreker op een evenement in uw winkel.

De inzet is gebaseerd op basis van maximaal 4 uur aanwezigheid van de international waarvan eventueel 2 uur sportief op het veld kan worden doorgebracht.

Denk aan

De club ontwikkelt een programma om de aanwezigheid van de international heen. Van de Auping winkel wordt verwacht dat zij de aankleding van het evenement ondersteund en bijdraagt aan de promotie van het event.

Kosten

We hebben een aantal dagdelen per jaar de beschikking over Mink en Margot. Deze kunnen, op de reiskostenvergoeding voor de ambassadeur na, kosteloos worden ingezet.