‘Sponsor van de rust’

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste oplossingen om uit te rusten. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Een mooiere wereld. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst.

Sinds 2015 is Auping met trots Official Partner en fan van de KNHB. Binnen het partnership zet Auping zijn expertise op het gebied van slapen in om bij te dragen aan de sportieve ambities van de KNHB en van alle hockeyers in Nederland. Al ruim 5 jaar zorgt Auping, als 'Sponsor van de rust' voor aandacht, tijd en rust voor alle hockeyers in Nederland. Samen met de KNHB zorgen we voor net dat beetje extra wat het verschil kan maken op het hockeyveld

Inspiratie

In deze online sponsormanual lees je meer over het met zorg samengesteld sportmarketingprogramma voor alle Auping winkels. Over hoe je de nationale bekendheid van Auping kan inzetten voor eigen marketingdoelstellingen. Bovendien bieden we ideeën en inspiratie om gedurende het seizoen zoveel mogelijk uit de samenwerking met de hockeysport te halen.

Auping & Hockey