Auping Hockey deal

Auping Hockey deal

De Auping Hockey Deal bestaat uit twee componenten:

  1. Leden van een bij uw Auping winkel aangesloten hockeyclub krijgen 10% voordeel* op elke aankoop in uw Auping winkel.
  2. Uw hockeyclub krijgt een bedrag van €250,- in de clubkas gestort wanneer een lid een compleet nieuw bed koopt (een- of tweepersoons) bij uw Auping winkel.

Op deze manier draagt de Auping Hockey Deal bij aan de commerciële doelstellingen van uw Auping winkel en de financiële positie van de hockeyclub. Dat is dubbelop scoren.

* 5% voordeel bij landelijk lopende acties.

Spelregels

Om in aanmerking te komen voor de Auping Hockey Deal zijn de volgende spelregels opgesteld:

  1. Een compleet nieuw Auping bed (een nieuw bed en matras) wordt verkocht aan een lid van de bij de Auping winkel aangesloten hockeyvereniging of ouder van een jeugdlid van de bij de Auping winkel aangesloten hockeyvereniging.
  2. Een koper kan aantonen lid te zijn van de aangesloten vereniging of (1e verwant) ouder van een jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Auping Hockey Deal. Desnoods kan Koninklijke Auping B.V. in samenwerking met KNHB op verzoek van de winkel dit controleren.
  3. Er bestaat een structurele samenwerking tussen de Auping winkel en de betreffende hockeyvereniging voor een periode van minimaal 1 jaar.
  4. Er is een geldig Auping Hockey Deal contract tussen de betreffende hockeyvereniging en de Auping winkel op het moment van de order.
  5. Koninklijke Auping B.V. beoordeelt de in spelregels 3 en 4 genoemde overeenkomsten.
  6. Koninklijke Auping B.V. zal na aflevering van het bed en goedkeuring van het door de Auping winkel ingestuurde overdrachtsformulier, de helft van het bedrag crediteren aan de Auping winkel die deze bonus op zijn beurt weer overmaakt aan de aangesloten hockeyvereniging.

documenten

In de te downloaden documenten hieronder vindt u alle informatie en benodigdheden. Het is belangrijk om de koper van het bed de voorwaarden te laten lezen voorafgaande het sluiten van de deal. Het overdrachtsformulier moet worden gebruikt bij aanvraag van de €250,-.

Zoals in spelregels 3 en 4 omschreven moet er sprake zijn van een geldig sponsorcontract met Auping Hockey Deal contract tussen de Auping winkel en hockeyclub.

Op maat gemaakt promotiemateriaal kunt u op aanvraag ontvangen. Neem hiervoor, en voor andere vragen met betrekking tot uw hockeypartnerships, contact op met Sven Pechler via s.pechler@auping.nl.

Mogelijkheid tot downloaden van: